Tevredenheid
95,5%

R. Burgt

Low price, high service! Ik was eerlijk gezegd erg sceptisch: voor deze lage prijs en volgens de planner in een halve dag klaar.  Toch zijn ze alle afspraken netjes nagekomen en hebben de jonge mannen een keurig gazon aangelegd. Een zeer efficiënt en keurig bedrijf.

S. Bergen

Top werk afgeleverd. Alles goed geregeld van kantoor tot in de tuin. Leuk groepje jongens die hard werken en zorgen voor een mooi groei gazon. Grasleggen.nl bedankt

N. Baars

Grasleggen.nl is een uiterst klantvriendelijk bedrijf waarbij medewerkers goed op elkaar ingewerkt zijn! De apparatuur die ze bij zich hadden was zeer professioneel en zag er goed uit, net als de nette bedrijfsbussen. Dit alles beloofde een mooie nieuwe mat te worden en dat is het inmiddels ook!

J Guskens

Wat hebben jullie harde werkers in dienst. Grasleggen.nl mag trots zijn op medewerkers met zo’n goede inzet. De graszoden zijn ook prachtig, al met al dus zeer tevreden!

M. de Jong

Zeer tevreden over het resultaat, iets minder over de communicatie. Ik had niet het juiste aantal m2 doorgegeven. Hierdoor kwam ik onverwachts duurder uit. Misschien kan er vooraf ingemeten worden zodat klanten zoals ik niet voor hogere kosten komen te staan. Over de uitvoering niets dan lof!

M. Nollen

Ik ben een zeer tevreden klant!! Vooraf is de eigenaar op bezoek geweest om werkzaamheden te bespreken en een offerte op te stellen. Twee weken later zijn ze de werkzaamheden uit komen voeren met heel wat materieel en mannen. De werkzaamheden zijn zeer netjes verlopen! En vooral blij dat ik achteraf niet meer voor verrassingen kwam te staan!

A. van Vliet

Als ik een cijfer zou mogen geven zou ik ze een 9 geven. Alles was goed geregeld, goed op elkaar ingespeeld en ze werken hard. Het enige minpuntje was dat ze mijn stoep niet echt schoon achtergelaten hebben. Misschien in de toekomst iets meer tijd geven voor het uitvoeren van een klus?

J. Techelen

Voordat de werkzaamheden van start gingen werd alles netjes besproken met de leidinggevende. Vanwege kabels in de grond hebben ze erg secuur en netjes gewerkt. Ze hebben mijn tuinverlichting zelfs nog wat verhoogd. Niks was te veel gevraagd. Hartelijk bedankt!

L. Statie

Binnen 24 uur een nette offerte ontvangen. Gebeld met het kantoor en de afspraak was zo geregeld. Negen dagen later stonden ze aan de deur en hebben ze mijn gazon volledig vervangen. Het resultaat mag er zijn. Ik zal het niet laten reclame voor jullie service te maken!

Verhoekx

De website van dit bedrijf heeft ons echt overtuigd. Super strak en duidelijk alles omkaderd. Fijne is dat ze nakomen wat ze beloven. Dikke tien krijgen ze van ons.    Famke en Ruud

J. Majoor

Team goed op elkaar ingewerkt. De effectieve wijze van werken maken ze in de praktijk zeker waar. Na twee uur lawaai van machines en hard werken van de medewerkers ligt er toch echt een mooi nieuw gazon. Zij hebben het oude gazon (lees mos en onkruid) overigens netjes verwijderd en afgevoerd.

Jaspers

In april is bij mij 85 m2 graszoden gelegd. Door de warmte en en daardoor droogte zijn er bij mij 4 matten geel geworden. Dit probleem is kosteloos opgelost afgelopen weekend. Dit vind ik een geweldige service. Heren bedankt !!!

C. van 't Schip

Het gras is goed aangelegd en ziet er mooi groen uit ( zoals ik verwacht had ) het enige minpuntje is dat ze een uur na de afgesproken tijd pas aankwamen. Als klant verwacht je hierover ingelicht te worden maar dit is helaas niet gebeurd.

J. Vermeulen

Ik ben een opgeluchte klant! Eindelijk een bedrijf dat alle werkzaamheden wilde uitvoeren ook al was dit door mijn woning. Er zijn een paar voorwaardes maar als je daar aan voldoet dan komen ze zelfs zonder een achterom de tuin aanleggen. Het poetsen naderhand nemen we dan zeker voor lief!

W. van Dinther

Met 4 man sterk heeft Grasleggen.nl binnen 2 uurtjes mijn gazon vervangen. Na twee telefoontjes naar het kantoor was de afspraak geregeld. Alle afspraken zijn vervolgens ook netjes nagekomen. Geen reden tot klagen voor mij. Ga zo door!

M. de wit

Prijs voor het leggen van de graszoden is het meer dan waard. Ik had dit zelf nooit voor elkaar gekregen. Met andere woorden chapeau! Het bedrag dat vooraf afgesproken is ook netjes nagekomen.

H. de Haas

Ik kan typen wat ik wil maar ik zou zeggen nodig de jongens uit, laat ze je gazon aanleggen en dan ben je net zo tevreden als ik! Mannen, jongens bedankt.

J. Hast

Ik ben een erg blije klant! Ik zit deze recensie te schrijven vanaf mijn mooie groene gazon. Een aanrader voor iedereen die geen groene vingers heeft maar toch een groen gazon wilt. De zeer uitgebreide brochure gaat mij ongetwijfeld op weg helpen met het gazononderhoud. Goede prijs, snelle service en een prachtig resultaat!

S. Elst

De graszoden zijn goed aangelegd. Binnen enkele dagen waren een paar dorre plekken te zien in het gazon, deze hebben ze binnen een week vervangen. Een van de jongens vertelde mij dat gras een natuurproduct blijft en wij mensen daar niet altijd invloed op hebben. Volledig mee eens.

J. Bollen

Foutje qua pakbon was het enige minpuntje. Ik ontving een verkeerde datum en tijd maar dat was snel opgelost. De medewerkers zijn een weekje later gekomen en hebben de werkzaamheden netjes uitgevoerd. We gaan erg goed voor de graszoden zorgen!

M. Batens

Erg blij met het resultaat! De graszoden zijn in een halve dag gelegd en het is volledig netjes achtergelaten. Er is hier 1200 meter aangelegd door maar liefst tien medewerkers. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zoveel personeel verwacht had maar ze hebben perfect werk afgeleverd. Grasleggen.nl bedankt!

P. Vlemmings

Zeer tevreden klanten hier. Gras binnen no-time vervangen door een groep harde werkers. Alles netjes achtergelaten en een heel sproeiadvies meegekregen waardoor ik alle vertrouwen heb in een mooi gazon.

B. Hazenberg

Via de website ben ik bij dit graszodenbedrijf terecht gekomen. De prijzen die worden gehanteerd zijn duidelijk en goed. Ook
de brochure voor het gazononderhoud is handig.

Saimy van Laanen

Bij onze tandartspraktijk heeft Grasleggen.nl ervoor gezorgd dat er weer een mooi gazon ligt. Het personeel werkt erg hard en het
terrein is netjes achtergelaten. De graszoden hebben een goede kwaliteit en zijn donkergroen van kleur.

Groeten Saimy

Leussink

Ze moesten van ver komen, maar ligt bij mij nu wel mooi 300m2 gras in mijn tuin. Transporstkosten waren het mij waard, bedrijf vol kennis en vakmannen.

Dillen

Ik weet zeker dat ik hier het mooiste gazonnetje heb gekregen van het land, hetis maar 32 m2 maar wat een resultaat!

F. Kras

Nadat we het aanvraagformulier hadden ingevuld is gisteren ons nieuwe grasveld aangelegd. Omdat wij op een ondergrond van klei wonen is de ondergrond gefreesd en is er compost opgebracht om het geheel mooi vlak te krijgen. Het nieuwe gazon is echt groener dan die van de buren. bedankt Grasleggen.nl  voor de professionele aanpak.

De Kort

Grasleggen.nl heeft bij mij werkelijk een prachtig gazon aangelegd, het was 125m² waarbij ze 2 kuub compost hebben aangevoerd met kruiwagens. Toen de jongens eenmaal aan de gang gingen met de graszoden was het in een mum van tijd een vlakke golf baan. Ik ben erg blij met het resultaat, echt een aanrader!

Mannen, super bedankt voor mijn prachtig gazon.

Rolf Schrauwen

Geweldig resultaat. Erg tevreden. In een paar uur 55 m2 oud gras weggehaald en afgevoerd en 45 m2 nieuw gelegd. Zeer vakkundig, prima georganiseerd, ze wekken vertrouwen en maken het waar.

Amanda

Vorige week is het personeel van grasleggen.nl bij ons geweest voor een grasmat van 300 meter, dit hebben ze erg snel gedaan en met volle tevredenheid zitten wij nou te genieten van ons mooie gazon. Erg bedankt voor het aanleggen van ons gazon!

Ramon van Ginkel

Grasleggen.nl ik wil jullie hartelijk bedanken voor de vakkundig en netjes gelegde graszoden. Ook nog bedankt voor de onderhoudskaart en het advies wat ik wel kan gebruiken. We zullen goed gaan sproeien.

Groetjes Ramon en Monica

Van Helvoirt

De jongens van Grasleggen.nl hebben bij mij een grasveld aangelegd van 200 vierkante meter. Het bedrijf heeft topkwaliteit afgeleverd. Zo strak heb ik mijn achtertuin nog nooit gehad. Dit is voor iedereen een aanrader

Otten

Grasleggen.nl heeft bij mij in Eindhoven prachtige graszoden neergelegd, zo zie je ze niet bij de Intratuin! Formulier ingevuld op de website, direct reactie en na 2 weken een prachtig nieuw gazon. Voor dat geld ga ik het niet zelf leggen! Iedereen in Eindhoven en omgeving: graszoden van Grasleggen.nl! Bedankt mannen.

Nieuwenhuijsen

De graszoden die gelegd zijn bij mijn ouders in Nijmegen zijn heel netjes gelegd.

Verboon

Het Barcelona van de hoveniers. Een goed ingewerkt team met een duidelijke visie. De kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn top. Dit alles voor een scherpe prijs.

Simons

Deze mannen verstaan hun vak! Mooie donkere graszoden gelegd in mijn tuintje.

Verhoeven

Vandaag grasleggen.nl op bezoek gehad op advies van mijn buurman. Ben net zo tevreden als hij vorig jaar was over dit bedrijf. Leuke gasten en gaan vlotjes te werk.

Bedankt!!

Jacques Verhoeven - Veldhoven

R. Peters

Vorig jaar zijn jullie bij mijn achterburen geweest. Door de goede manier van werken bij hun hebben ook wij besloten in zee
te gaan met jullie. Gelukkig maar, want het resultaat is verbluffend.

Hans Boot

Mannen van grasleggen.nl hebben prachtig gazon aangeled bij me. Een team van 4 man sterk zorgde ervoor dat in een middag de graszoden al in mijn tuin lagen.

Dugour

Zeer tevreden over de aanpak van dit bedrijf, ze komen alle service na.

Prettig samengewerkt.

S.Kleuver

Mannen van grasleggen.nl hebben bij mij een heel mooi gazon aangelegd afgelopen zomer.

Van Nielen

Dit bedrijf heeft het fantastisch gedaan bij ons. De jongens werken hard zijn professioneel  en zijn erg vriendelijk tegenover de klant. Wij zijn blij met ons nieuwe gazon.

Johan van Goch

Zeer tevreden over deze graszoden leggers! Perfect werk afgeleverd bij mij in Zaltbommel.

Bloemers

Nadat we het aanvraagformulier hadden ingevuld is gisteren ons nieuwe grasveld aangelegd. Omdat wij op een ondergrond van klei
wonen is de ondergrond gefreesd en is er compost opgebracht om het geheel mooi vlak te krijgen.  Het nieuwe gazon is echt groener dan die van de buren. Dick bedankt voor de professionele aanpak.

C. van Boekel

Op aanraden van onze vrienden kwamen we in contact met Grasleggen.nl. We hadden al snel een afspraak gemaakt om hier gras te komen leggen. Het ging om 150 vierkante meter. Deze meters lagen er vliegensvlug in. Goede service en kwaliteit Grasleggen.nl!

K. de Waal

In april is bij mij 85 m2 graszoden gelegd. Door de warmte en en daardoor droogte zijn er bij mij 4 maten geel geworden. Dit probleem is kosteloos opgelost afgelopen weekend. Dit vind ik een geweldige service. Heren bedankt !!!

Joselien Kosten

Dag 1 was mijn tuin een hele grote zooi. De mannen kwamen met 3 mooie bussen voorgereden en ruimden in de ochtend nog heel mijn tuin leeg, oud gras, bestrating, pergola, alles ging weg. Smiddags deden ze alle grond uit mijn tuin en witzand en verse grond werd snel en vakkundig aangevoerd.

Dag 2 hele mooie tegels laten leveren en leggen door Grasleggen.nl. Ze legden ook meteen de graszoden in mijn tuin en savonds was alles klaar.

Super bedankt,

Joselien

Brugman

Mijn moeder is erg tevreden over de kwaliteit van de graszoden en wil jullie via deze weg bedanken.

Kooiman

Mijn oude grasveld in de achtertuin van 50 vierkante meter was zeer hard aan vervanging toe. Grasleggen.nl heeft met 3 man binnen anderhalf uur de oude grasmat eruit gehaald en er weer nieuwe voor in de plek gelegd. Het resultaat is verbluffend. Bedankt jongens

Tim Berkmans

Een half jaar geleden hebben we dit bedrijf al gesproken over onze nieuwbouwwoning waar we een groot gazon wilde hebben.  De mannen hebben bij ons de grond geleverd,uitgevlakt om vervolgens op een professionele manier graszoden te leggen. We hebben al met veel bedrijven zaken gedaan tijdens de bouw van onze woning, maar met jullie was het toch wel heel erg fijn. Duidelijk, snel en accuraat zijn echte trefwoorden voor jullie bedrijf.

Schouten

Mijn tuin loopt redelijk stijl af vanaf het terras naar beneden, dit was voor de jongens van Grasleggen.nl is geen enkel probleem. Ze hebben de tuin strak opgeleverd en zelfs nog alles aangeveegd. Ik ben er erg blij mee, in een woord TOP!

Van Santvoort

Op deze weg willen wij grasleggen.nl erg bedanken voor hun kwaliteiten, de mannen van grasleggen.nl kwamen bij ons 65m² graszoden verwijderen en voerden het ook af voor ons.

Vervolgens kwamen de graszoden naar binnen, en toen kwam het resultaat erg snel voor de dag. Binnen een uur lag de grasmat er super bij. Echt een plaatje om te zien.

Een zeer goed georganiseerd bedrijf, wij raden iedereen aan om dit werk uit handen te geven. Het gaat wel zo vlug.

Dhr. van Santvoort

Van Hoorn

Deze vaklieden werken met kwaliteits gereedschap, dat zie je meteen als ze aankomen. Al hun gereedschap is nieuw of schoon. Mooi werk leveren ze op. Nogmaals bedankt,

Kim

Harstikke bedankt voor het werk van vandaag. Leuk team hebben ze, behalve leggen van graszoden kun je ook veel lachen met ze.... Zal jullie zeker aanbevelen!

Verhoef

De jongens van Grasleggen.nl zijn vorige week smorgens bij ons in Tilburg geweest om hun mooie graszoden aan te leggen. Het bleek dat ze de graszoden smorgensvroeg  laten snijden! Om 6 uur! Na een paar uur lag er een prachtig gazon. 80m2 lekker recht. Nog tips gekregen hoe de graszoden het beste kunnen groeien de aankomende tijd. Dankjewel!

Jan.

Pien van Leeuwen

Geweldig bedrijf, kan er niets anders van maken, lossen in één middag al mijn problemen op.

Goed werk geleverd!!

M. van Wanrooij

Na 15 jaar ons gazon te hebben gehad vonden wij het tijd voor een niet gazon. We hebben Grasleggen.nl benadert en konden binnen korte tijd het gras eruit komen halen en er weer in komen leggen. Het ziet er prachtig uit.

John van Niftrik

Vandaag graszoden laten leggen door grasleggen.nl. Moet zeggen dat het gazon er heel mooi bij ligt! Volgende week komen ze terug voor de voortuin, daar laat ik dan eerst mijn oude gazon verwijderen en afvoeren door deze heren.

R. Clausen

Bedankt voor het leggen van de mooie graszoden bij mijn nieuwe woning. Hoop dat meer mensen hier uit de buurt zaken zullen doen met jullie. Ik ga jullie aanbevelen. Ronald

Arno Vught

Vandaag is het personeel van grasleggen.nl bij ons geweest voor een grasmat van 280 meter, dit hebben ze erg snel gedaan en met volle tevredenheid zitten wij nou te genieten van ons mooie gazon. Erg bedankt voor het aanleggen van ons gazon!

Van Diesen

Deze mannen hebben in een erg korte tijd mijn zandbak omgetoverd in een mooi grasveld en zelfs de complete stoep aangeveegd toen ze klaar waren. Een echte aanrader!

Cornelis van Putten

Door de strenge winter  is onze grasmat onherstelbaar beschadigd. Vier weken geleden zijn de oude graszoden verwijderd en hebben de heren keurig nieuwe graszoden gelegd.

Dane

Een bus vol met enthousiaste medewerkers stonden om 07.00 uur bij mij op de stoep. Om 11.00 uur was onze tuin veranderd in een mooi groen tapijt. De medewerkers van Grasleggen.nl zijn aardig en werken vol overgave.

Nettenbreijers

Bij onze winkel in bouwmaterialen hebben wij deze zomer een nieuw gazon laten leggen. Binnen een handomdraai had een team
van 5 man dit perfect gedaan. Een aanrader.

S. van Niekerk

Dit bedrijf heeft bij mij goed werk geleverd, er is hard en netjes gewerkt  en het resultaat mag er zijn. Ik heb ook goede onderhoudsadviezen meegekregen.

v. Leeuwen

De mannen van Grasleggen.nl hebben een prachtig gazon aangelegd bij mij in Den Bosch. Ik zag ze bezig bij de buren en vroeg aan ze of ze binnenkort ook tijd had om bij mij graszoden te komen leggen. ‘Natuurlijk!’ was het antwoord. Een week later kwamen dezelfde mannen met hun wagens vol graszoden voorgereden en binnen no-time was mijn gazon keurig aangelegd! Bedankt!

Familie van LeeuwenGeffen

Graszoden werden netjes binnen 14 dagen gelegd bij ons. Ze zijn echt super snel met alles, offerte, planning en uitvoering. Grandioos

T. Beverlo

Na een aantal mislukte pogingen om zelf graszoden te leggen, heb ik de klus deze keer aan specialisten over gelaten. Hier heb ik geen spijt van. Je kan van een afstand zien dat deze mannen weten waar ze mee zijn. Het resultaat mag er zeker zijn.

P. de Wit

Deze jongens gevonden via marktplaats.nl. meteen een afspraak ingepland, ’s avonds kwamen ze hier thuis kijken. Weekje later hadden we een nieuw gazonnetje. We zijn zeer content met hun aanpak. Groeten!!

Zwanenberg

De bus van dit bedrijf stond vorige week bij ons in de straat. Via google kwamen we al heel snel uit bij de mooie website van www.grasleggen.nl Nadat we de mail hadden verzonden zijn we dezelfde dag nog gebeld en is de afspraak ingepland. Drie dagen later stonden er 5 mannen om half zeven voor de deur.  Om 12.00 uur waren de werkzaamheden zoals besproken uitgevoerd. Bedankt voor de goede en snelle service, jullie maken het waar.

E.F. van Tiel

Fantastich werk geleverd, meer dan de moeite waard door deze firma uw graszoden te laten liggen.

Onze kinderen spelen er met erg veel plezier op.

Saluutjes

Nick,  Deborah, en de kinderen

J. de Graaf

Wat een ingewerkt team zeg. Mijn man en ik hebben ons ogen uitgekeken. Alle medewerkers weten wat ze moeten doen en binnen een paar uur is de tuin weer helemaal af.

M de Jong

Mijn kleine tuintje is mooi aangelegd met matten door dit bedrijf uit Dussen.

Bedankt, Mark - Vleuten

van Huffel

Deze leverancier van graszoden heeft bij ons de hele straat voorzien van een gazon. Collectief afspraken gemaakt en goede prijs gekregen. Super werk en zeer goede nazorg.

Tijdens de bouw van ons huis maar weinig van zulke flexibele mensen meegemaakt.

Nogmaals bedankt!

de Rauw

Op 28 juni heeft het bedrijf grasleggen.nl met zijn mannen onze tuin gerenoveerd. Alles is verwijderd en afgevoerd om vervolgens 25 m2 hardsteen te leggen en 38 m2 graszoden. Dit hebben ze keurig gedaan. Het gevraagde afschot is goed en ook bij de deur zijn de tegels netjes ingeslepen.

Mevr. Tieman

Goede ervaring met deze jongens. Vriendelijk, snel en goede prijs-kwaliteitsverhouding. Mooie graszoden van ongeveer 65 m2, egaliseren en ophogen van de tuin in circa 2,5 uur geregeld. Gazon ligt er nu, na 3 weken regelmatig sproeien en 1 keer maaien keurig bij. We hadden maar ongeveer 40m2 graszoden om te laten leggen maar het was het waard. Binnen 2 weken na de aanvraag kwamen ze en binnen anderhalf uur was het gepiept. Nette jongens en hebben het schoon en netjes achter gelaten.

Coufreur

De mannen van Grasleggen.nl hebben bij ons graszoden verwijderd, gefreesd, bemest …….. en een heel mooi gazon aangelegd. De samenwerking is soepel verlopen en het resultaat is erg goed.

H. Koolen

Afgelopen week door Grasleggen.nl ons gazon laten vernieuwen met graszoden. Kan niet anders zeggen dan dat ze snel, netjes en goed te werk zijn gegaan. Hadden een bruine plek in het gras en komen dit ook weer kosteloos verwijderen en een nieuwe mat leggen op die plek. Dus top service.

Grasleggen.nl is zeker aan te raden

Ton van Dieren

Dag potentiele klanten van Grasleggen.nl,

Wanneer u zaken doet met dit bedrijf raast er werkelijk waar een wervelwind door uw tuin. Leveren geweldig werk en zijn helemaal op elkaar ingespeeld met hoge kwaliteit geleverde graszoden.

Grasleggen.nl maakte bij mij een prachtig gazon in Amsterdam.

Nogmaals bedankt heren, en mensen het is de moeite waard.

Willaarts

Persoonlijk zou ik deze organisatie aan iedereen willen aanbevelen. Voor mij was de samenwerking met dit bedrijf een zeer
succesvolle onderneming en zijn alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. Daar waar bij andere in juli de wachttijden zeer lang waren heb ik een zeer snelle reactie gehad van deze organisatie en 1 week later had ik een prachtige grasmat in mijn kleine tuintje. Zeker nu 7 weken later is het resultaat boven mijn verwachtingen. Snelle en goede service, prima prijs, professionele medewerkers en een prachtige groene tuin. Zeer zeker een aanrader.


Jongens, super bedankt!

van Rossum

Goede afspraken gemaakt en deze zijn nagekomen. Gras ligt er nu een week in en ziet er prima uit. De mannen hebben snel gewerkt en goed gewerkt. Ik ben zeer blij met mijn graszoden.

Jongens dank je wel.

Mevr. v. Antwerpen

Ondanks de regen is grasleggen.nl bij ons graszoden komen leggen. De mannen werkte gewoon door in de regen. Het nieuwe gazon ligt er heel erg mooi bij. Bedankt daarvoor.

v. Nieuwendijk

Enkele weken geleden heeft Grasleggen.nl bij mij een gazon aangelegd. Na 3 weken waren er wat bruine plekken in mijn gazon door het warme weer. Ik heb gebeld om te vragen wat ik moest doen, maar ze kwamen meteen om de bruine plekken te vervangen.

Service dus! Klasse

v. Hulsbergen

Via de mail heb ik een afspraak ingepland en nog geen week later is de klus al geklaard. 76 m2 graszoden verwijderen en opnieuw
leggen. Ik ben goed te spreken over dit bedrijf. Ze komen hun afspraken na en de communicatie is prettig.

Fam. van Heeschwijk

De jongens die bij grasleggen.nl werken zijn zeer harde werkers. Geleverde werk is super, prijzen zijn goed. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe gazon. Dick en mannen bedankt.

Ga zo door met jullie bedrijf in groei.

van Mun

Werd mij gevraagd een referentie te plaatsen. Nou dat hebben deze vaklui wel verdiend!

Gazon ziet er super uit met prachtige graszoden!

J.v.Merrienboer

Vandaag is er ruim 110m2 graszoden gelegd . De drie jongens hebben perfect werk afgeleverd. Alles volgens afspraak. Mooie dikke,
donkergroene grasmat van uitstekende kwaliteit. De tuin heeft een hoogte verschil, en dit hebben ze in vloeiende lijnen strak opgeleverd.

Dhr Swinkels

Net zoals veel van mijn bekenden al zaken hadden gedaan met deze mannen ben ik ook met ze in zee gegaan. Tuin aan laten leggen inclusief graszoden uiteraard!

Vakkundig te werk gegaan en zeer goede service daaromheen! Ik beleef er nog elke dag plezier aan.

Met vriendelijke groet,

Jan Swinkels

H. van t Veld

Bij deze hartelijk dank voor de zeer professionele aanpak bij het vernieuwen van mijn gazon. Het is daadwerkelijk weer een gazon geworden. De adviezen, de werklust en de prettige en vakkundige manier waarop het contact verliep en het werk is uitgevoerd verdiend alle lof. Een aanrader voor mensen die een goed stuk werk geleverd willen hebben. 

Bedankt en het is beslist de moeite waard om via internet ,met jullie in contact te komen.

van Vught

Wat leuk dat ik via deze weg kan laten blijken hoe blij ik ben met het geleverde werk. Grasleggen.nl maakt alles waar. Het gazon is snel en vakkundig gelegd en de prijs is goed

van de Rijt

Namens mij en mijn vrouw wil ik Grasleggen.nl bedanken voor het verbluffende resultaat. De graszoden zijn netjes gelegd. De graszoden zijn donkergroen van kleur en het gras groeit erg hard.

groetjes

De heer en mevrouw van de Rijt.

van de Rijt

Namens mij en mijn vrouw wil ik Grasleggen.nl bedanken voor het verbluffende resultaat. De graszoden zijn netjes gelegd. De graszoden zijn donkergroen van kleur en het gras groeit erg hard.

groetjes

De heer en mevrouw van de Rijt.

Stavoort

Ik heb mijn tuin aan laten leggen door dit bedrijf. Ze zijn 4 dagen bij mij bezig geweest. van A tot Z uit handen geheven en daar heb ik geen spijt van.

Tegelwerk, vlonder, schutting gazon en aanplanting, alles tot in de puntjes geregeld!

Zeer tevreden.

Dhr. v. Nistelrooij

Zaterdagochtend 7 uur zijn ze begonnen om mijn oude grasmat te verwijderen. Deze werd afgevoerd in een aanhanger en vervolgens is de ondergrond gefreesd. Ik heb speciaal gecomposteerde aarde aan laten voeren en deze hebben de mannen ook verwerkt. Vervolgens heel de boel mooi strak getrokken, gewalsd en nogmaals geegaliseerd. Uiteraard hebben ze ook nog de graszoden gelegd, in totaal 400 m2 he!! In 1 dag!

Ik kan het nog bijna niet geloven, maar resultaat mag er wezen.

AANRADER!

Groeten Tinie van Nistelrooij

Geelen

Grasleggen.nl, bedankt voor je medewerking. Ondanks het slechte weer er toch echt een succes van gemaakt. Het heeft ze veel tijd gekost door het slechte weer, maar dat mocht de pret niet drukken. De graszoden zien er super groen uit en het ligt er strak in.

Bedankt voor de emmer mest!

Van Ginkel

Toekomstige klanten van grasleggen.nl. Ik zal al uw twijfels wegnemen!

Ze leveren hun werken super op! Hebben hier ongeveer heel de straat voorzien van een gazon bij de nieuwbouw.

Iedereen tevreden.

F. van Sassen

Deze graszoden die dit bedrijf gelegd hebben zijn van topkwaliteit, het personeel is erg vriendelijk en zijn nergens te beroerd voor. Ze hebben me goede tips gegeven zodat ik lang plezier heb van mijn gazon.

Lesley

Grasleggen.nl heeft eind mei ons gazon vervangen. Het ging om 110 m2 in totaal. Binnen twee en half uur was alles klaar. Het oude gazon verwijderd en een nieuw gazon aangelegd. Alles is in goede harmonie gedaan. Heren ga zo door!!

Middelman

We hebben het oude gras laten vervangen door nieuwe graszoden. Na een week waren er een paar plekken geel (door de enorme droogte en een niet goed werkende sproeier). Deze hebben ze kosteloos vervangen en alles ziet er nu perfect uit.

Fleuren

Wat wil ik nog meer dan?

SNELLE SERVICE, PRACHTIGE GRASZODEN, GEWELDIG PERSONEEL, GOEDKOPE PRIJZEN, HOGE KWALITEIT GELEVERD WERK

Bedankt,

Dhr. Fleuren / Utrecht

Harry Janssen

Toen ik contact opnam met de mannen van Grasleggen.nl, kwamen ze dezelfde dag nog kijken en werd er meteen een passende offerte gemaakt. Via de mail werd er meteen afgesproken wanneer ze zouden komen en dat ook nog eens op een korte termijn. Ik ben tevreden over de werkzaamheden en alles werd na afloop netjes opgeruimd. Voordat ze weer vertrokken kreeg ik advies voor het onderhoud. Tevreden dus. Groet Harry Janssen

De Graaf

Op 1 juni heeft Grasleggen.nl bij ons een nieuw grasveld aangelegd. Via de mail is alles doorgesproken en ze waren precies op tijd. Binnen 5 uurtjes hebben ze bij ons 270 m2 graszoden verwijderd, afgevoerd en opnieuw aangelegd.

Theo van Liempd

Zelfs 22 m2 leggen bij mij was geen probleem. Ik heb dinsdag gebeld, en nu vrijdags heb ik al een nieuw gazonnetje!

Keurig oude gazon afgevoerd en prachtige graszoden terug gelegd!

Theo

Viola Krasakkers

Grasleggen.nl is een club dat heldere afspraken maakt en deze nakomt. Op mail wordt snel gereageerd. Er wordt hard gewerkt en netjes werk afgeleverd. Wanneer er een paar oneffenheden zijn, worden deze serieus bekeken en opgelost. Ook de prijs is scherp!

van Dinther

Aanrader! Bedrijf hier uit de buurt, vandaar dat ik voor ze heb gekozen. Zijn speciaal komen kijken bij mij omdat ik nog wat vragen had. Grondwerk uit laten voeren, 5 kuub aangevoerd en verspreid. Ik heb nu een prachtig gazon en raad heel Empel aan om door deze mannen uit te laten voeren.

Pieter

Tuhatua

Wij wonen in een nieuwbouwwijk en wij hebben de bussen van grasleggen.nl hier bijna wekelijks gezien. Dat is de reden dat we bij hun zijn uitgekomen. Ook bij ons is het resultaat zeer goed. Alles gebeurd in goed overleg en de mannen werken erg hard. Ook hebben we na afloop nog een onderhoudskaart gekregen.

de Koning

Grasleggen.nl  heeft in juni bij ons de tuin opnieuw aangelegd. Via de mail hadden we een afspraak gemaakt zijn ze bij ons komen kijken. Nog geen dag later volgde een duidelijke offerte waarna we een datum hadden afgesproken om het te realiseren.  Nu vier weken later ben ik vanuit mijn tuin een referentie aan het typen. En ik kan niet zeggen hoe blij ik er mee ben. De bestrating ligt erg strak en het gras is donkergroen van kleur. Alles is binnen een week gerealiseerd en alles volgens afspraak verlopen . In September komen ze alles aanplanten. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Dieden

Via Google zag ik dat dit bedrijf als specialisatie het leggen van graszoden heeft.  Naast het leggen van de graszoden moest er bij mij in de tuin een terras worden gelegd  van chinees hardsteen. Dit hebben ze als eerste gedaan. Nadat het terras erin lag hebben ze 91 m2 graszoden gelegd. Dit is op een perfecte manier gedaan. En dit alles binnen twee dagen en 14 dagen nadat ik een aanvraag  had gedaan op de website.

Versteijnen

Via marktplaats.nl ben ik bij deze mannen van grasleggen.nl terecht gekomen. Ze hebben bij ons graszoden verwijderd, gefreesd, bemest …….. en een heel mooi gazon aangelegd. De samenwerking is soepel verlopen en het resultaat is erg goed.

van de Klashorst

De jongens van grasleggen.nl hebben heel mooi werk bij mij gemaakt. Oude gazon en struiken afgevoerd. Ik heb ervoor gekozen verse teelaarde mee te laten brengen. Mijn gazon groeit fantastisch, kunt zien dat het door vaklui is aangelegd.

Prettig samengewerkt en makkelijk in de omgang.

Bedankt.

Dhr van de Klashorst

Claus

Nogmaals bedankt voor geleverde graszoden bij mij! Egaliseren kunnen ze zeg.

Dank is groot voor mijn nieuwe gazon.

Duinhoven

Ben jullie dankbaar voor dit prachtige gazon. Dit bedrijf legt de mooiste graszoden, kan niet anders!

Tiny v. Duinhoven

Annie van Deuteren

We hebben aan dit hoveniersbedrijf laten weten dat wij niet echte groene vingers hebben, maar dat we wel graag in een keurige tuin zitten. We zijn blij dat we met hen in contact zijn gekomen want het resultaat is waanzinnig. Ze hebben gras gelegd voor een scherpe prijs en de tuin is zowel kind-/ als gebruiksvriendelijk. Bedankt mannen! Annie van Deuteren

v. Geffen

Deze jongens hier uit het dorp leveren fantastisch werk. De hele straat is enthousiast en hier gaat zeker meer werk vandaan komen!

Gesmeerd team met mooie graszoden!

Thanx guys

de Vries

Via het aanvraagformulier had ik een aanvraag gedaan voor het leggen van graszoden. Wij wonen in Nijmegen en daar kwamen ze toevallig die week op een andere plek al graszoden leggen. Binnen een week hebben ons gazon dus aangelegd. Het resultaat is perfect en het zijn keurige jongens. Alles is ook netjes achter gelaten.

Jody Hermans

Jullie bieden geweldige service, kwaliteit en de prijs mag er ook zijn. Graszoden leggen in Nederland en België is een geweldige stap, veel succes ermee. Succesvolle en vriendelijke groetjes, Jody

Derksen

Via mijn boer uit Oss ben ik terecht gekomen bij grasleggen.nl  Hij had een tuin waar www.grasleggen.nl 310 m2 graszoden gelegd hadden. Ook bij mij ( 61 m2) ligt het er prefect bij nu. Het gras is onkruidvrij en donkergroen van kleur. De jongens zijn keurig netjes en werken erg hard.

van Gorp

Nadat ik een afspraak had gemaakt met Dick heeft een team van vijf man mijn gazon aangelegd. Dit gebeurde door een enthousiast  ingewerkt team. Ze waren er om 07.00 en om 14.00 uur was alles klaar. In die 7 uur hebben ze 260 m2 graszoden verwijderd en dit zelfde aantal op een keurige manier gelegd. Ze hebben ook alles netjes achtergelaten.

Rudolf Verstappen

Op jullie website zie ik dat jullie ook graszoden leveren in België. Jullie verleggen ook werkelijk alle grenzen! Ik krijg binnenkort te horen wanneer Amanda en ik de sleutel van het vakantiehuisje in Knokke krijgen. Wanneer dit het geval is ga ik jullie zeker bellen! Veel succes met alle karweien. Rudolf Verstappen

de Laat

Vorige week heeft Grasleggen.nl ons gazon aangelgd. Ook hebben ze taxussen geplaats en een nieuw terras bestraat. Al deze werkzaamheden zijn naar volle tevredeheid uitgevoerd. Bedankt daarvoor.

Groetjes willem de Laat.

Joyce van Mierlo

De organisatie www.grasleggen.nl heeftduidelijk liefde voor zijn vak. Duidelijke communicatie, verse grasrollen, vakkundig team en een hele scherpe prijs! Daarnaast leggen zij gras in Nederland, België en Duitsland! Groetjes Joyce van Mierlo

fam. Lacet

In het voorjaar van 2011 heb ik zaken gedaan met de heren van Grasleggen.nl. Zij leggen niet alleen gras in Nederland maar ook in België. Nu we een jaar verder zijn, ziet mijn tuin er nog steeds top uit. Ik ben blij dat ik met dit hoveniersbedrijf in contact ben gekomen. Ik wil jullie heel veel succes wensen in de toekomst en ik wens jullie veel geluk toe! Gr fam. Lacet

v/d Elzen

Kwaliteit, planning, service alles bij dit bedrijf verloopt soepel. Zeker paar tientjes meer waard dan de concurrent!

Zal jullie aanbevelen zoals ik heb beloofd, bij deze!

Driekes

v. Pinxteren

Dick en de rest bedankt voor jullie enthousiasme in onze tuin. Werkelijk waar prachtig geworden.

Oude gazon laten verwijderen, nieuwe graszoden laten leggen door grasleggen.nl uit Dussen.

Bedankt!!

T. v. Uden

Deze week heeft grasleggen.nl 320 m2 graszoden geleverd en gelegd rondom onze nieuwbouwwoning. Dit is snel, goed en vakkundig gedaan. Toen mij werd gevraagd om een referentie te schrijven heb ik ook niet lang na hoeven te denken. Ze leggen graszoden in een snel tempo zonder kwaliteit te verliezen.

Javier

Grasleggen.nl is een goede en betrouwbare hovenier! Vooral erg prettig dat ze na de start van de werkzaamheden met een vast team aan een stuk door konden gaan. De klus is heel professioneel
en vakkundig uitgevoerd. We kwamen niet voor verrassingen te staan toen we de eindafrekening zagen en de hele klus was in twee dagen afgerond. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de grasrollen en de dienstverlening. Petje af en ga zo door!

Dhr. van Lijssel

Ik zie dat ik niet de enige tevreden klant ben van dit bedrijf.

En er word niet omgelogen, het is gewoon echt waard, ze komen al hun afspraken na, zijn optijd, keurige mannen en zeker geen bouwvakkers!

Mannen, nogmaals bedankt!

Herman

Bij ons heeft een goed op elkaar ingespeeld team een nieuwe grasmat gelegd. Alleen maar lof en zeer aan te bevelen. We hebben met open mond staan te kijken hoe vakkundig alles werd gedaan. In een tijdsbestek van 4 uur werd het oude gazon verwijderd, de grond gefreesd, geëgaliseerd en 100 m2 graszoden gelegd. De tuin is schoon achter gelaten en we hebben nu een prachtig groen tapijt! Echt geweldig en zeker de moeite waard!

Stan

Super tevreden over Grasleggen.nl. In minder dan 24 uur na aanvraag van de offerte had ik al een reactie in mijn mailbox. Graszoden kunnen daadwerkelijk binnen 14 dagen gelegd worden. Ze werken snel en zeer nauwkeurig. Het personeel was bovenal erg vriendelijk en meedenkend. In geen tijd hadden wij een prachtig gazon van 400m2 liggen. Zelfs mijn belletje over enkele uitgedroogde grasmatten werd snel opgelost door deze dezelfde week nog te vervangen. Echt fantastische service!

Sandra

Wij bevelen Grasleggen.nl in alle vertrouwen aan. De mannen beloven niet alleen veel op hun website, zoals zovele hoveniers. Zij komen hun afspraken ook na. Geen poespas, ze vertellen eerlijk wat de diverse mogelijkheden zijn inclusief een vaste prijsafspraak. Vakbekwaam en zeer klantvriendelijk, met een perfecte after sales service. In onze tuin hebben we ongeveer 6 man aan het werk gehad, bedankt!

de Rooij

Alles is geweldig heren. Het contact verliep soepel, de graszoden zijn mooi en snel gelegd en het personeel is erg vriendelijk. Wij gaan jullie aanbevelen bij andere bewoners in deze (nieuwbouw) wijk.

Mirjam van Barneveld

Deze jongens zijn een aantal dagen geleden langs gekomen om mijn gazon(125m2) te vervangen. Dit hebben zei top gedaan! volgens mij heb ik nu het mooiste gazon van Nederland. Alles aan dit bedrijf is professioneel en recht door zee. bedankt mannen!

Michelle

Namens uitzendorganisatie Manpower bedankt! Het was natuurlijk ook wel echt nodig, maar jullie hebben er iets moois van gemaakt! Nu kunnen we weer een vrijdagmiddagborrel houden in onze tuin Groetjes Michelle

Richard B

Zo zou het altijd moeten gaan: snelle en duidelijke reacties op mails, afspraken die nagekomen worden en goed werk. Wij waren tevreden en raden ieder dit bedrijf aan!

Ankie Roelofsen

Heren, topkunstje geleverd! Mijn tuin ziet er gelikt uit, gras leggen voor een scherpe prijs is wat jullie bieden en dat ook nog eens op
korte termijn. Bedankt dat jullie me zo snel konden helpen! Alvast een fijn weekend toegewenst! Groetjes Ankie Roelofsen uit Echt.

Wendeline van der Vlugt

Vorige week zag ik een bus van jullie bij ons in de straat staan. Ik zag dat jullie hard aan het werk waren bij familie Verburen om gras te leggen. Binnenkort houden we een buurtfeest dus iedereen wil dat alles er piekfijn uitziet en uiteraard voor een scherpe prijs. Komen jullie ook nog een borrel pakken als het zover is (verwacht eind juli)? Alvast bedankt en misschien tot dan. Groetjes Wendeline van der Vlugt uit Waalwijk.

Fam. Rooijackers

Deze jonge ondernemers krijgen van mij een dikke tien! Jullie zijn in een korte periode keihard gegroeid en weten de concurrent achter jullie te laten. Dit komt mede door de scherpe en aantrekkelijke prijs die jullie bieden. Jullie hebben echte groene vingers. Grasleggen.nl is trouwens een super website! Groetjes fam. Rooijackers uit Drunen.

Hans

Via mijn voetbalmaatje ben ik in contact gekomen met de heren van Grasleggen.nl.
De heren werken secuur, bieden topservice en zijn flexibel ingesteld. Ook is de aantrekkelijke prijs een voordeel! Ik wil ze via deze weg bij iedereen aanraden!Tevens heb ik gretig gebruik gemaakt van alle goede adviezen, mijn tuin ziet er nog steeds top uit! Groeten Hans

Bennie Holskjens

Mijn tuin is als nieuw! Grasleggen.nl gaat op een bijzondere goede manier te werk. In de ochtend lagen de grasrollen nog op het platteland en in de middag al in mijn tuin! Daarnaast is de prijs ook heel aantrekkelijk. Ga zo door heren. Groetjes Bennie Holskjens uit Nuenen.

Elly Verharen

Gave website, uitstekend service, bijzonder goede kwaliteit gras en een scherpe prijs? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar dat is het niet. De heren hebben mijn tuin omgetoverd tot een plaatje. Bedankt heren! Groeten Elly Verharen uit Berlicum

Scheij

Een vriend van me liet mij zijn gazon zien na de aanleg door Grasleggen.nl. Vandaag ook mijn gazon aan laten leggen door dit bedrijf. Het ziet er fantastisch uit! ik ben er helemaal gelukkig mee, erg professioneel ook.

Roel Ijsselstein

Er wordt flink aan de weg getimmerd zie ik. Wat zijn jullie groot geworden, echt een begrip in Brabant! Dat komt omdat jullie topkwaliteit gras aanbieden voor een mooie prijs! Veel succes aankomende zomer. Groetjes Roel Ijsselstein uit Gemonde.

Lisa van de Goor

Ik wil jullie bedanken voor alle inspanningen die jullie hebben verricht mbt het gras leggen in mijn tuin. Ik ben erg te spreken over jullie manier van handelen en dat onderscheid jullie organisatie tov de concurrent! De grasrollen ruiken zelf vers. Veel succes aankomende zomer met alle klussen. Vriendelijke groeten Lisa van de Goor uit Empel.

Madeleine Mulders

Heren, wanneer komen jullie zoals beloof bij mij een Bossche Bol eten in mijn prachtige tuin? Ik ben erg heel blij mee en ontvang veel complimenten. Jullie hebben het gras mooi gelegd, voor een mooie prijs. Bedankt zover Groetjes Madeleine Mulders.

Merel Verhagen

Dag allemaal, even een leuk ´weetje´ over de hovenier van tegenwoordig. Voor mijn studie op de HAS in Den Bosch moest ik een
afstudeeronderzoek doen, ik heb onderzocht welke hovenier qua prijs/kwaliteit het beste uit de bus komt. Grasleggen.nl staat zeker in de top 3 van Nederland. Daarbij heb ik gelet op de volgende criteria: versheid van het gras, uitstekende service en een zeer scherpe prijs. Dus dat is een groot compliment voor deze organisatie. Ga zo door jongens. Groetjes Merel Verhagen uit Vught

S. Hoffmans

We hebben door Grasleggen.nl  een nieuw grasveld aan laten leggen van 80 vierkante meter. Er zitten veel rondingen in onze tuin maar dat was geen enkel probleem voor dit bedrijf. Ze hebben alles keurig achtergelaten en gaven nog een gratis emmer mest om te compenseren dat ze iets te laat waren. TOP!

Reinier de Gram

Dit bedrijf heeft bij verschillende tuinen hier in Berlicum gras aangelegd en de resultaten zijn om over naar huis te schrijven. Daarom heb ik besloten om ook gras te laten leggen in mijn tuin door Grasleggen.nl het resultaat is verbluffend. 1000 maal dank jongens!

van Leeuwen

Er staan nog enkele klussen op het programma, waarbij wij het team van Grasleggen.nl zeker zullen inschakelen. Zij zijn een topper! Gisteren zijn ze aan een opdracht begonnen en vandaag al werden de puntjes op de i gezet. Ik ben architect en werk op projectbasis en regelmatig werk ik samen met deze mannen. Ik ben met name enthousiast over hun klantgerichte houding, het meedenken met de klant en de scherpe prijs. Daarnaast werken zij in Nederland en België, waardoor ik mijn eigen grenzen ook kan verleggen!