Prijzen legservice

Voor het laten leggen van graszoden werken we met vaste prijzen per m². Dit maakt het zowel voor u als klant als voor ons makkelijk de totale kosten uit te rekenen. De prijzen zijn gebaseerd op een tuin zonder onkruid en puin; daarnaast dient de ondergrond voor 75 % vlak te liggen.

Tarieven graszoden laten leggen

Voor het leggen van graszoden biedt Grasleggen.nl u onderstaande tarieven.

< 50 m² 51 - 100 m² 101 - 250 m² > 250 m²
Graszoden laten leggen € 350,- € 7,00 € 6,50 Op aanvraag
Frezen ondergrond * € 50,- € 1,00 € 0,85 Op aanvraag
Oud gazon verwijderen € 225,- € 4,00 € 3,50 Op aanvraag

* Gratis in combinatie met het verwijderen van oud gazon. De prijs die wij hanteren voor het leggen van graszoden bestaat uit twee componenten. De eerste component is het leveren van de graszoden. Deze prijs is inclusief 6 % btw. De tweede component is het leggen van de graszoden, deze prijs is inclusief 21 % btw. Alle prijzen die wij communiceren naar u zijn dan ook inclusief btw. De ondergrond frezen kan noodzakelijk zijn om deze te kunnen bewerken.

Oude graszoden verwijderen

Voor het verwijderen van uw oude gazon gebruiken wij een speciale graszodensnijder. Deze snijder verwijdert de grasmat met ongeveer 2cm wortels en onkruid. Wanneer uw oude grasmatten zijn losgesneden, voeren wij deze voor u af. Indien de grond na het verwijderen nog hard is, frezen wij deze geheel kosteloos voor u. Als wij uw graszoden komen verwijderen, is het belangrijk dat u uw gazon voordat wij arriveren kort gemaaid heeft. De graszodensnijder kan namelijk niet optimaal werken als het gras te lang is.

Het frezen van de ondergrond

Indien de ondergrond waar de graszoden komen te liggen, te hard is om te harken, frezen wij deze. Een frees kunt u het beste vergelijken met handmatig omspitten. Een frees kan tussen de 5 cm en 25 cm diep frezen. Tijdens het frezen worden de wortels van het oude gazon en onkruid verwijderd. Indien wij uw oude gazon verwijderen, is frezen gratis. Komen wij alleen uw graszoden leggen dan betaalt u eenmalig de freeskosten.

Graszoden prijs

De totaalprijs van uw gazon is afhankelijk van:

  • Uw keuze om graszoden af te halen, te bezorgen of te laten leggen;
  • De afstand van Dussen tot uw woonplaats;
  • Extra opties zoals teelaarde, mollengaas of kantopsluiting.

Mollengaas leggen

Mollen kunnen een ware plaag vormen in uw gazon. Het plaatsen van klemmen en wegvangen van het ene exemplaar maakt weer ruimte voor de volgende. Het is met name in waterrijke omgevingen letterlijk dweilen met de kraan open. Een oplossing hiervoor kan het leggen van mollengaas zijn. Dit vormt een barrière voor de mol waardoor deze geen molshopen meer achter kan laten op uw gazon.

Mollengaas weert de mollen niet uit uw gazon. Onder het gaas kunnen de mollen actief blijven en gangen graven. Verzakkingen kunnen echter vrij eenvoudig met zand worden opgevult.

< 50 m² 51 - 100 m² 101 - 250 m² > 250 m²
Graszoden laten leggen € 350,- € 7,00 € 6,50 Op aanvraag
Frezen ondergrond * € 50,- € 1,00 € 0,85 Op aanvraag
Oud gazon verwijderen € 225,- € 4,00 € 3,50 Op aanvraag

* Gratis in combinatie met het verwijderen van oud gazon.

Transportkosten

Afhankelijk van uw woonplaats berekenen wij transportkosten. De transportkosten voor uw woonplaats kunt u bij ons opvragen. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 0416 -724958 of per e-mail via info@grasleggen.nl

Grasleggen.nl legt uw graszoden mooi en snel!

Grasleggen.nl zorgt ervoor dat uw gazon binnen 14 dagen aangelegd wordt. Wanneer u kiest voor ons bedrijf bent u verzekerd van perfecte graszoden die een erg mooi gazon vormen dat bovendien belast kan worden. Mocht het gazon niet aanslaan dan kunt u beroep doen op de door ons afgegeven garantie, wij komen het gazon dan kosteloos vervangen. 14 dagen nadat wij het gazon hebben aangelegd kunt u het gazon normaal gebruiken. Grasleggen.nl houdt tijdens het graszoden leggen rekening met hoogte's, lijnen en vormen in uw tuin. Het gazon kan zo strak als een biljartlaken komen te liggen, maar in een tuin met grote hoogteverschillen kunnen onze vakmensen uw gazon ook het uiterlijk van een golfbaan geven.

Het laatste nieuws

Wat klanten over ons zeggen