Graszoden leggen Nijmegen

Grasleggen.nl is u graag ter dienst wanneer u graszoden wilt leggen in Nijmegen. Dankzij onze A-kwaliteit graszoden is het mogelijk om een gazon aan te leggen dat binnen 14 dagen klaar is voor gebruik. Dus géén ingewikkeld onderhoud, onkruid, bijzaaien of maandenlang geduld. Wel is het belangrijk om bij de aanleg graszoden te gebruiken van een zeer goede kwaliteit.

A-kwaliteit graszoden

Grasleggen.nl maakt uitsluitend, en dus ook bij u in Nijmegen, gebruik van A-kwaliteit graszoden. Dit zijn graszoden die van de kweker het hoogste kwaliteitslabel hebben gekregen en geschikt zijn voor de aanleg van een speelgazon.

Kenmerken van onze graszoden

 • Minimaal 12 maanden lang vakkundig verzorgd door de graszodenkweker
 • Een sterk wortelstelsel waardoor er geen plastic net nodig is om de zoden bijeen te houden
 • De graszoden hebben een dichte bezetting met gras en zijn dus vrij van onkruid
 • In een zeer goede conditie wat een snelle aangroei van de grasmat garandeert
 • Een mix van grove en fijne grassoorten zorgen ondermeer voor een hoge sierwaarde
 • Dankzij een uitstekende bemesting is uw gazon donkergroen van kleur

Graszoden laten leggen in Nijmegen

Wilt u graszoden laten leggen in Nijmegen? Grasleggen.nl is hierin volledig gespecialiseerd! De aanleg van het gazon is bij ons geen bijzaak, maar juist een specialisatie waar wij continu mee bezig zijn. Daardoor hebben wij een efficiënte en uiterst succesvolle manier voor het aanleggen van een nieuw gazon ontwikkeld.

Dankzij deze werkwijze, A-kwaliteit graszoden, bodem bemesting en onderhoudsinstructie aan u als klanten geven wij maandenlange garantie op een succesvolle aanleg!

Graszoden leggen vanaf € 5,50 p/m²

Grasleggen.nl kan de graszoden binnen 14 dagen en dus met garantie bij u in Nijmegen komen leggen. Ongetwijfeld vraagt u zich af wat de kosten hiervan zijn. Dankzij schaalvoordelen en efficiënt werken kunnen wij onze legservice voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Hieronder vindt u een overzicht met onze tarieven. Voor meer informatie en voorwaarden leest u verder op de pagina Graszoden prijzen

26 -50 m² 51 - 100 m² 101 - 250 m² > 250 m²
Graszoden laten leggen € 7,- € 6,- € 5,50 Op aanvraag
Frezen ondergrond * € 1,- € 0,85 € 0,70 Op aanvraag
Oud gazon verwijderen € 3,75 € 3,25 € 2,75 Op aanvraag

* Gratis in combinatie met het verwijderen van oud gazon.

* Gratis in combinatie met het verwijderen van oud gazon. De prijs die wij hanteren voor het leggen van graszoden bestaat uit twee componenten. De eerste component is het leveren van de graszoden. Deze prijs is inclusief 6 % btw. De tweede component is het leggen van de graszoden, deze prijs is inclusief 21 % btw. Alle prijzen die wij communiceren naar u zijn dan ook inclusief btw. De ondergrond frezen kan noodzakelijk zijn om deze te kunnen bewerken.

Werkwijze bij gazonaanleg in Nijmegen

U bent waarschijnlijk ontzettend nieuwsgierig op welke wijze wij de aanleg van uw gazon in Nijmegen verzorgen. Grasleggen.nl voert de onderstaande werkzaamheden voor u uit. Eventueel kunnen wij voorafgaand aan het leggen van graszoden uw bestaande gazon verwijderen en afvoeren.

Bodembewerking

 • De ondergrond frezen of harken.
 • Grove materialen verwijderen en waterpas egaliseren.
 • De bodem bemesten en deze verdichten.

Graszoden leggen

 • Het uitrollen van de graszoden.
 • Op maat snijden van de grasrollen.
 • Walsen met gazonwals van de gelegde graszoden

Opleveren van het gazon

 • De tuin en de straat schoonvegen.
 • Het uitgevoerde werk controleren samen met de klant.
 • Opleveren van het gazon en uitleg van onderhoudsbrochure.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u na het lezen van onze werkwijze, referenties en het zien van de afgeronde projecten benieuwd naar de kosten van onze legservice? Vraag dan nu geheel vrijblijvend de prijzen op. U ontvangt, na het invullen van het offerteformulier, binnen één werkdag een gespecificeerde offerte waarin u de exacte kosten ziet van het laten leggen van graszoden bij u in Nijmegen.

Zelf graszoden leggen in Nijmegen

Wilt u na het lezen van alle handelingen toch liever zelf het gazon aanleggen in Nijmegen? Dat kunnen wij ontzettend goed begrijpen. Als geen ander weten wij hoeveel voldoening het kan geven als uw zelf gelegde gazon er prachtig bij ligt. In dat geval helpen wij u graag verder met een uitgebreide werkomschrijving. De handleiding: “zelf graszoden leggen”, helpt u in enkele stappen met het leggen van grasmatten.